درخواست اکانت Microsoft ۳۶۵ ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی

 | تاریخ ارسال: 1401/12/15 | 

به اطلاع دانشجویان مقطع کارشناسی که متقاضی دریافت اکانت رایگان Microsoft ۳۶۵ می باشند می رساند جهت ثبت درخواست خود می توانند فایل اکسل پیوست را دانلود و پس از تکمیل مشخصات خواسته شده به آدرس ایمیل esadeghi_۶۶yahoo.com ارسال نمایید.

لازم به ذکر می باشد اکانت Microsoft ۳۶۵ به صورت پیش فرض برای دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی فعال می باشد.

جهت دانلود فایل اکسل کلیک نمایید

دفعات مشاهده: 79 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کارگاه بین المللی ارزش آفرینی در کارآفرینی

 | تاریخ ارسال: 1401/12/2 | 

دفعات مشاهده: 83 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

فراخوان جذب پژوهشگر پسا دکتری دانشگاه الزهرا

 | تاریخ ارسال: 1401/11/26 | 
به اطلاع می رساند، دانشگاه الزهرا از میان دانش آموختگی مقطع دکتری داخل یا خارج از کشور علاقه مند به گذراندن دوره های پسادکتری در سال ۱۴۰۲-۱۴۰۱، تا تاریخ ۱۵ اسفند سال جاری متقاضی می پذیرد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه الزهرا به آدرس https://research.alzahra.ac.ir/ مراجعه فرمایید.


دفعات مشاهده: 92 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

اطلاعیه مهم در خصوص تغییر ساعت امتحانات

 | تاریخ ارسال: 1401/10/17 | 

توجه                                                                                                                                                       توجه
اطلاعیه مهم

 

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند ساعت شروع امتحانات نوبت صبح به شرح ذیل تغییر پیدا کرد( ۳۰ دقیقه زودتر شروع خواهد شد) :


از    ۸:۳۰ به ۸     و      ۱۰:۳۰ به ۱۰     انتقال یافت.

همچنین کلیه دانشجویان محترم لطفا به نکات زیر در خصوص امتحانات دقت نمایید.

۱- کارت ورود به جلسه را از طریق سیستم گلستان(شماره گزارش ۴۲۸)پرینت گرفته و در ایام امتحانات به همراه خود داشته باشید.شماره صندلی هر آزمون در کارت ورود به جلسه ثبت شده است.

۲- به همراه داشتن تلفن همراه و در صورت مشاهده هر گونه استفاده یا در دست داشتن موبایل به منزله تقلب محسوب می شود.لذا در امتحاناتی که نیاز به ماشین حساب می باشد تحت هیچ شرایطی امکان استفاده از گوشی امکان پذیر نیست.

۳- دانشجویان گرامی در راس ساعت امتحان در محل برگزاری امتحانات مستقر گردند.عواقب ناشی از تاخیر در حضور به عهده دانشجو می باشد.

۴-در صورت غیبت در امتحان به علت بیماری و یا هر دلیل پزشکی دیگر ،می بایست حداکثر ۷۲ ساعت پس از تاریخ امتحان مدارک پزشکی را از طریق سامانه گلستان قسمت پیشخوان خدمت بارگذاری نموده و درخواست حذف پزشکی خود را ثبت نمایند. در غیر این صورت نمره صفر منظور خواهد شد.


دفعات مشاهده: 284 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کسب عنوان کتاب برتر در جشنواره پژوهش و فناوری

 | تاریخ ارسال: 1401/10/12 | 


بی تردید آنان که در مسیر راهیابی به وادی نور و معرفت گام می نهند، با آفرینش آثار ماندگار مکتوب، بر چرخ نیلوفری فراز می آیند و با دانش خویش جامعه خود و بشریت را از ظلمات جهل به روشنای نور راه می برند.

 


                                                                                                        جناب آقای دکتر محمد حسین کریم

انتخاب کتاب حضرتعالی با عنوان اقتصاد کشاورزی کاربردی به عنوان کتاب برتر در جشنواره پژوهش و فناوری در دانشگاه خوارزمی را به شما تبریک عرض نموده و توفیق روز افزون شما را در خدمت به جامعه علمی کشور از خداوند متعال خواستاریم.


 

دفعات مشاهده: 257 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر